Marketing
Sport

Najveći futsal turnir u regiji od 2. siječnja 2019. u opatijskoj dvorani

LFC

Deveto izdanje tradicionalnog novogodišnjeg malonogometnog turnira Liburnija Futsal Cup u organizaciji Malonogometnog kluba Gorovo održat će se od 2. do 6. siječnja 2019. u opatijskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Prijave na turnir otvaraju se krajem studenog o čemu će javnost biti naknadno obaviještena. Bit će to jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupe ponajbolji malonogometaši u regiji i inozemstvu. Uz njih, za titulu najboljega natjecat će se i mališani rođeni 2009. i mlađi u dječjem djelu turnira. 

 

Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača naše regije, dolaze reprezentativci Hrvatske i Slovenije. U skladu s time nastojimo turnir podignuti na viši nivo, pa je tako i novčana nagrada svake godine sve veća. Budući da svi veći turniri u ovom djelu Hrvatske prelaze na sustav mini nogometa, dakle 5 + 1, naš turnir ostaje jedini klasični turnir prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području», poručuju organizatori.

Marketing

Dječji dio turnira Liburnija futsal mini cup odigrat će se posljednja dva dana turnira, a svoj su dolazak najavile ekipe iz Zagreba, Slovenije i Italije.

Medijski pokrovitelji turnira bit će Rivijera News i Fiuman.hr 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top