MarketingMariner keramika
događanja

Najveće klizalište na Ljetnoj do sada

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Festival Opatija, Ljetna pozor

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici s najatraktivnijim klizalištem u regiji

Opatijska Ljetna pozornica postat će „zimska“ pozornica! Od 3. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. ponovo možemo uživati u  „Ledenoj čaroliji“ u Opatiji.

Osim najatraktivnijeg klizališta u regiji, biti će ponuđena bogata gastro ponuda popraćena raznovrsnim glazbenim programima vikendom.

Motiv za posjet Opatiji svakako su i programi u centru Gervais, što potvrđuje i unaprijed rasprodana prva od dvije predstave božićne baletne bajke „Orašar“ u izvedbi Ukrajinskog nacionalnog baleta.

Iznimno smo se potrudili da od Ljetne pozornice napravimo najljepše klizalište na našem prostoru, a ove godine imamo dosad najveće klizalište, kao i najveći broj adventskih kućica dosad. Tako će na Ljetnoj „niknuti“ čitav adventski grad s 13 „punktova“. Počinjemo u 2. vikendu prosinca nastupom Klizačkog kluba „Medo“ iz Zagreba, nakon čega se nastavljaju brojni programi do samog kraja Adventa 8. siječnja iduće godine – izjavio je ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković na današnjoj konferencije za medije.

Klizalište u Opatiji je od samih početaka bilo uvijek dobro posjećeno kako od strane djece tako i od odraslih. Dok mališani kližu, roditelji se mogu okrijepiti na adventskim kućicama. A kad padne mrak, klizalište je dobro posjećeno od malo starije djece kojima je klizalište omiljeno okupljalište tijekom zimskih praznika.

klizanje smiljan

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top