MarketingMNK Gorovo
Sport

Najmlađi Opatijci osvojili prvo mjesto!

IMG_4823

U-6 ekipa Škole nogometa Gorovo Zvončar predvođena trenerima Michelom Črnjarićem Božacom i Stefanom Jurkovićem pobijedili su u finalu Dvoranskog prvenstva Grada Rijeke HNK Rijeku s visokih 5-0.

Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke najveći je malonogometni turnir u regiji, a okuplja više od 150 ekipa iz Hrvatske i Slovenije. U najmlađoj kategoriji dječaka i djevojčica rođenih 2012. prvo mjesto osvojila je ekipa Škole nogometa Gorovo Zvončar. Nakon što su suvereno osvojili skupinu, u četvrtfinalu su svladali NK Halubjan s 3-1, u polufinalu NK Lokomotivu s uvjerljivih 6-0, a u finalu s 5-0 veliku HNK Rijeku.

Birala se i najbolja ekipa turnira u koju je izabrano čak troje članova ŠN Gorovo Zvončar: Vid Mirčeta, Lili Chinchela i Sebastian Boadu Acosty. Lili je kao jedina djevojčica u ekipi suvereno vladala obranom U-6 prvaka, brzonogi Vid upravljao je igrom, dok je Sebastian Acosty s 20 pogodaka odveo svoju ekipu na pobjednički tron i proglašen je najboljim igračem turnira. Ponosni su bili treneri Michel Črnjarić Božac i Stefano Jurković. Za pobjedničku ekipu nastupili su:Ivano Jolić, Niko Hrelja, Mateo Kufner, Lucas Miletić, Borna Šušnjić, Erik Golubović, Karlo Blečić, Lili Chinchela, Vid Mirčeta, Sebastian Boadu Acosty, Roko Jurković i Adrian Alempijević.

MarketingMNK Gorovo

ŠN Gorovo Zvončar svoje treninge održava u dvorani Marino Cvetković u Opatiji, dvorani Osnovne škole Pehlin i na igralištu na Viškovu. Suradnja MNK Gorovo i FC Zvončar traje već dvije godine i do sada su njihove momčadi osvajali mnoga odličja na brojnim turnirima.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top