MarketingJadran
Zabava

Najljepše pjesme Julia Iglesiasa u izvedbi Davida Danijela

Rijeka Plakat

Dašak romantike, ljubavnih balada i plesnih latino ritmova donijet će u srijedu 25.8. u 20h opatijski pjevač David Danijel na Trg sa stilom odnosno Romeo bar & Juliet caffe .

Julio Iglesias  najkomercijalniji je europski pjevač s više od 100 milijuna prodanih ploča otpjevanih na 14 jezika,  mnoge njegove pjesme postale su bezvremenski hitovi koje znaju sve generacije. Prepoznatljiv po svojoj specifičnoj boji glasa i posebnoj interpretaciji, u svojih više od 50 godina uspješne glazbene karijere nastupao je diljem svijeta oduševljavajući publiku na više od 5000 održanih solističkih koncerata.

Prošle godine sam u parku iznad lovranskoga mula prvi put predstavio publici ovaj glazbeni program i naišao sam na izvrsne kritike, a taj koncert je prepoznat kao moj dosad najbolji glazbeni projekt. Tijekom ovoga ljeta sam s ovim programom imao mnogo uspjeha diljem Istre i Kvarnera i veseli me što će upravo ovaj koncert u Rijeci biti završnica tj. „šećer na kraju“. Inače, ove godine obilježavam i 10. godišnjicu karijere te je ovaj koncert i jedna mala proslava.

Što će publika imati prilike čuti?

Bilo je teško odabrati pjesme, tj. sažeti 50 godina karijere u jednu večer, ali mislim da sam napravio odabir gdje će svatko naći nešto za sebe. Otpjevat ću pjesme po kojima je Julio Iglesias prepoznatljiv, bit će to nježne ljubavne balade, raskošni aranžmanski bogate melodije, plesni latino ritmovi …. Pjevat ću na španjolskom, engleskom, talijanskom, njemačkom, francuskom. Radujem se ovome koncertu i vjerujem da će publika uživati sa mnom.

MarketingJadran

Ulaz na koncert je slobodan, a preporuča se rezervacija mjesta na broj telefona 091 4009933. Koncert će se održati u okviru već prepoznatljive serije događaja pod naslovom „Wine wednesday“ u sklopu kojih  je Romeo bar & Juliet caffe ugostio niz glazbenika, a publika će imati prilike uživati uz vrhunska vina Kutjevačkog podruma.

Video – dašak atmosfere s koncerta u Lovranu

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top