MarketingMNK Gorovo
Lovran

Najbolji smještaj za obitelj – Villa More u Lovranu

villa more lovran

Tržište obiteljskog smještaja kontinuirano raste pa je tako prošle godine zabilježeno 7,6 milijuna dolazaka, uz rast od 10 %.

5. Forum obiteljskog smještaja održava se 29. i 30. ožujka 2019. godine u Sportskom centru Gripe u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Zajednice obiteljskog turizma HGK. Sudionici će se upoznati s novim trendovima i temama važnim za unapređivanje poslovanja kao što su dizajn interijera, virtualna promocija, poslovni bonton, nutricionizam, rate menadžment, segmentacija ponude, pustolovne aktivnosti kao dodatne usluge za goste. Predstavit će se prezentacije rada s agencijama te preko online platformi.

U sklopu Foruma održala se svečana dodjela priznanja najboljim mikro i malim poduzetnicima obiteljskog turizma u akciji „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“  najboljim iznajmljivačima u 11 kategorija.

MarketingMNK Gorovo

Najboljim smještajem za obitelj proglašena je Villa More u Lovranu. Za najbolji smještaj na obali proglašeni su Apartmani Mediterraneo na otoku Kapriju, titula za najbolji smještaj u gradu otišla je Biseru Dunava iz Vukovara a najbolji smještaj za aktivni odmor je Villa Maslina u Buzetu. U kategoriji wellness odmora nagrađena je Mala Vila Rebeka iz Gornje Dubrave. Villa Milica iz Pule proglašena je najboljim eko smještajem, Villa Covri iz Brtonigle je najoriginalniji smještaj, Stancija Rušeti iz Oprtlja najbolji je smještaj u prirodi, a Holiday house Sobol najbolji smještaj u ruralnom turizmu. Apartmani Sabina iz Fužina izabrani su za najbolji obiteljski smještaj 2019., kao i za najbolji smještaj za boravak s ljubimcima.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top