MarketingMariner keramika
Sport

Najbolji malonogometaši okupljaju se u Opatiji

LFC X – profilna RN

Početak 2020. godine rezerviran je za najveći futsal turnir u regiji

U subotu 4. siječnja 2020. počinje jubilarni deseti malonogometni turnir Liburnija Futsal Cup X. koji će se odigravati do 12. siječnja u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Ukupno 24 momčadi borit će se za novčane nagrade, a predviđeni nagradni fond je 20 000 kn. Bit će to jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupe ponajbolji malonogometaši u regiji i inozemstvu. Organizatori turnira su kao i svake godine, vrijedna i marljiva ekipa iz MNK Gorovo

Turnir će se igrati prema standardnim FIFA futsal pravilima, dakle 4 igrača u polju + vratar s loptom veličine 4. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službene facebook stranice Liburnija futsal cup ili na broj telefona 091 942 0838 do 31. prosinca 2019. kada će se održati izvlačenje skupina. Kotizacija za turnir iznosi 800 kn koju svaka momčad mora uplatiti prije početka turnira. Za sve posjetitelje organizatori su pripremili  bogatu tombolu koja će biti održana posljednjeg dana turnira.

Završnica turnira bit će u LIVE prijenosu samo na našem portalu.

«Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača naše regije dolaze reprezentativci Hrvatske i Slovenije. Svoj su nastup ove godine najavili i malonogometaši iz Sarajeva te ćemo ove godine imati i istinsku sportsku manifestaciju na međunarodnoj razini. Naš turnir je jedini turnir u regiji koji se igra prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području. Futsal je jedini malonogometni sport priznat od svjetske krovne nogometne organizacije FIFA-e, a ljepotu tog sporta ne treba posebno naglašavati», poručio je Igor Mirić jedan od organizatora turnira.

MarketingMariner keramika

Osim seniorskog djela turnira, ove godine će se isto tako već tradicionalno održati i Liburnija Futsal Cup MINI za djevojčice i dječake rođene 2011. godine i mlađe. Za kategoriju U9 turnir će se odigravati 4. i 5. siječnja, dok će za U8 natjecanje biti 11. i 12. siječnja. Najbolje ekipe i pojedinci bit će nagrađeni peharima i medaljama. 

 

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top