Marketing
Opatija

Najavljeno 28. izdanje Rally Opatija

rally opatija
Foto: Smiljan Prpić

Prvog vikenda u svibnju 4. i 5. svibnja 2019. održati će se 28. izdanje Opatijskog rallyja

Već tradicionalno uz domaće prvenstvo koje od ove godine ima i međunarodnu inačicu – Međunarodno Zonsko Prvenstvo Hrvatske, rally će se bodovati za Prvenstvo Centralno Europske Zone, Mitropa kup za moderna i historic vozila te za Prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine.

Kao i prošlih godina Organizator očekuje stotinjak posada iz desetak europskih zemalja koje će morati svladati itinerer sastavljen od 11 brzinskih ispita ukupne dužine nešto više od 100 kilometara.

U Hrvatsku će tako ovih dana ponovo stići posade iz zemalja regije i još jednom pokazati da vole opatijski rally koji im uz sportsko nadmetanje nudi dašak glamura. Inače Rally Opatija drži hrvatski rekord sa 108 automobila na startu natjecanja 2016. godine.

MarketingMariner keramika

Prvi se dan nudi dva brzinska ispita na cesti Ružići – Breza. Novost je da se ti brzinci zovu po imenu kluba organizatora AK Opatija. Nedjeljni brzinski ispiti nosit će nazive po klubovima suorganizatorima – AK Rijeka, AK Ina Millenium i AK Delta Sport. Ukupna kilometraža rallya iznosi 441,21 km, od čega 102,14 km brzinaca.

Startno-ciljni portal nalazit će se u središtu Opatije, ispred tržnice. Prijave za natjecanje primale su se do petka, 26. travnja a lista prijavljenih bit će objavljena u ponedjeljak 29. travnja 2019. na službenoj stranici natjecanja www.rally-opatija.eu.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top