MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

Najavljen program kojim će se obilježiti Dan Grada Kastva

New Project (1)
foto: facebook.com/kastavac

Bogatim i raznovrsnim programom Kastav će obilježiti Dan grada

Najavili su to na današnjoj konferenciji za novine gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, predsjednik Gradskog vijeća Zemir Delić, savjetnica za društvene djelatnosti Ema Harej Čargonja i David Burburan, referent za sport i događanja.

Program će započeti predavanjem mr.sc. Pere Kuterovca. Pero Kuterovac jedan je od najcjenjenijih kondicijskih stručnjaka u Hrvatskoj. U sklopu 56. Kastavskih sportskih igara koje su na rasporedu u četvrtak, 30. svibnja u 17:00 h u vijećnici grada Kastva Kuterovac će održati predavanje. Dan kasnije u 10:00 u sportskoj zoni Kastav održat će se prezentacije vatrogasne opreme i vozila u organizaciji DVD Kastav i JVP Rijeka.

Za subotu, 1. lipnja najavljena je pješačka šetnja „Hodeći po Loze i Lužine“ koja starta u 10:00 sati s Fortice. Toga dana predviđanje program Goodbye School jer 2018. 2019. koji organizira škola stranih jezika Euroway Kastav u Lokvini.

Za sportaše je organiziran nogometni turnir Copa di Rešetari a održat će se u 14:00 h a za male Kastavce predviđena je manifestacija Dječji dan grada Kastva u nedjelju 2. lipnja u 9:00 ujutro u sklopu koji će se održati Mića slikarska delavnica, kreativno zabavne radionice i predstava Naš zeleni svijet. Mjesni odbor Brnčići organizira sportsko obiteljsko popodne odnosno igranje štafetne igre za obitelj. Igrat će se odvijati na jogu Turki od 18 sati.

Otvorenje izložbe Ysterreich u srednjoeuropskom kontekstu autora Markusa Leidecka na rasporedu je u ponedjeljak 3. lipnja s početkom u 18 h muzejskoj zbirci Kastavštine i u predvorju uprave Grada Kastva. Dan kasnije 4. lipnja u 18 h u popularnom Guitar caffeu održat će se završna priredba polaznika Čakavske Povedalnice. U 19 sati istog dana počinje program svečanog otvorenja spomen parka „Partizan“ i igrališta Rubeši.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

5 lipnja dođite na Prezentaciju Instituta za povijest umjetnosti Urbanističko- konzervatorske studije zidina Kastva i Urbanističko -konzervatorske studije partera javnih prostora povijesne jezgre Grada Kastva u 17:00 sati. Svečano otvorenje Kuće Belice biti će istoga dana u 18:30.

Na sam Dan grada Kastva predviđenoj polaganje vijenca te svečana sjednica grada Kastva. Otvorenje Prvih dana domaćeg zajika održati će se 7. lipnja u 11:00 u vijećnici Grada Kastva.8. lipnja rezerviran je za Sportske susrete umirovljenika na boćalištu Kastav.

U petak, 14. lipnja od 20:30 na rasporedu je otvorenje Festivala smijeha. Slijedi nastup Ivana Šarića i vic mahera Edina Adilovića. 15. lipnja moći ćete pogledati i nasmijati se uz Peđu Bajovića i Neshu Bridgesa dok će u nedjelju 16. lipnja publika uživati u hit comedy „Ništa ljubavi samo sex“ Renea Bitorajca.

U organizaciji GO Crvenog križa Kastav održat će se 3 akcije mjrenja šećera i tlaka. Volontere možete pronaći 4. lipnja od 8 do 9 u Trinajstićima kod caffe bara Tin, 5. lipnja dežuraju u Brnčićima a 6. lipnja u Rubešima.61878515_529476097457424_6826784688028254208_n

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top