Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Ususret Noći kazališta- Casabianca Irene Grdinić i Maria Battifiace

19. studenoga 2021. / 20:00 - 22:00

casabianca battifiaca grubinić

Casabianca /Ususret Noći kazališta/Glume: Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca

Centar Gervais/ 19.11.2021. u 20:00sati

Irena Grdinić i Mario Lipovšek, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu „CASABIANCA“ kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja.
Gledali su „Casablancu“ i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke.
Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..“.

Cijena ulaznice: 60,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je sat vremena prije početka programa.

Ulaz na program moguć je isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde (u elektronskom ili tiskanom obliku) i identifikacijske isprave.
Ukoliko na dan održavanja programa nemate važeću COVID potvrdu, povrat novca za kupljene ulaznice nažalost neće biti moguć.

Detalji:

Datum:
19. studenoga 2021.
Vrijeme:
20:00 - 22:00
Događaj Tags:
, , , ,
To Top