MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« Sva Događanja

Predstava Teatra Exit: I drvo je bilo sretno

18. travnja / 11:00 - 12:00

Drvo-01

I drvo je bilo sretno/Centar Gervais Opatija/ 18. travnja u 11 sati 

Shel Silverstein:
I DRVO JE BILO SRETNO
Teatar Exit, Zagreb
Režija: Rene Medvešek / Glazbu skladao: Krešimir Seletković / Scenski pokret: Jasna Čižmek Tarbuk / Kostimografija: Martina Karla Franić / Lutke: Tihana Mikša Perković / Svjetlo: Tomislav Baotić / Izvođači – glazbenici/glumci: Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić, Damir Horvat

Vijesti u zadnju minutu…

“Danas je s ruba parka, iza onih zgrada što naslanjaju se jedna na drugu, stigao brzojav nerazumljivog sadržaja:
Jeste li znali da je drvo korijenjem povezano sa Zemljinim srcem // Da je krošnjom povezano s nebom i zvijezdama // Ali i da je jedno Drvo vezano uz jednog Dječaka”

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (3 i više ulaznica): 30,00 kuna po ulaznici / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.
Program se održava sukladno epidemiološkim mjerama.Drvo-01

Detalji:

Datum:
18. travnja
Vrijeme:
11:00 - 12:00
Događaj Tags:
,
To Top