MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

OTKAZANO! Predstava “Bračna terapija” u izvedbi Lude kuće iz Zagreba

9. travnja / 20:00 - 22:00

165345557_6001503659875405_1298477597503380102_n

Daniel Glattauer: “Bračna terapija” Luda kuća, Zagreb

Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju te preporuke i odluke nadležnih tijela, kazališna predstava „BRAČNA TERAPIJA“ koja se trebala održati u petak, 9. travnja 2021. u opatijskom centru Gervais je OTKAZANA.
Povrat novca za ulaznice moguće je ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene do 30. travnja 2021. godine.
Povrat novca za ulaznice kupljene na web stranici www.mojekarte.hr bit će izvršen na karticu s kojom je kupovina obavljena.

Režija i adaptacija teksta: Tanja Ribič / Kostimografija: Ludara team / Scenografija: Tanja Ribič / Oblikovanje svjetla: Dejan Kurel / Majstor tona: Vlaho Santini / Igraju: Tanja Ribič, Vedran Mlikota, Saša Buneta/Janko Popović Volarić
Hrvatska izvedba drame austrijskog pisca Daniela Glattauera koja je već oduševila publiku širom svijeta na 40 različitih jezika!
“Bračna terapija” je predstava u kojoj se možete nasmijati sebi, svom partneru ili jednostavno saznati sve što ste uvijek htjeli znati o vašem braku, a niste imali hrabrosti pitati.

Svjedoci smo rata bračnih veterana koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu koja nije samo jedna. Jasno je samo to da postoje dva pola koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete koje teraput pokušava postaviti u istu orbitu.
Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no …. je li i učinkovita?

Cijena ulaznice: 80,00 kuna Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 60,00 kn. Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Program se održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

Detalji:

Datum:
9. travnja
Vrijeme:
20:00 - 22:00
Događaj Tags:
, ,
To Top