MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

“Ne čupaj! Ne gazi! Ne kradi! Poklanjaj i sadi!”

29. lipnja 2019. / 9:00 - 17:00

cvijeće

Akcija “Ne čupaj! Ne gazi! Ne kradi! Poklanjaj i sadi!” u Kastvu

U subotu, 29. lipnja od 9 do 13 sati u Kastvu na Fortici u sklopu tržnice “Zeleni Kastav” u organizaciji Kluba mladih Rijeka i vrtlarije Terra vrši se besplatna podjela sadnica.

Klub mladih Rijeka i Savez udruga mladih Primorsko-goranske županije u suradnji s Vrtlarijom Terra Kastav pokrenuo je akciju „NE ČUPAJ, NE GAZI, NE KRADI – POKLANJAJ GA I SADI!“

Cilj akcije je podizanje opće razine kvalitete životnog prostora te očuvanja i unapređivanja turističkog prostora Grada Kastva i Primorsko goranske županije, a provođenjem želimo ukazati djeci i mladima na važnost čuvanja i održavanja našeg okoliša i prirode.

U sklopu ove akcije, Klub mladih Rijeka i Savez udruga mladih Primorsko-goranske županije žele poticati građane da dekoriraju cvijećem pročelja svojih stambenih i poslovnih prostora.

U tu svrhu ovu subotu 29.06.2019. u vremenu od 09:00-13:00 na Fortici u centru Grada Kastva organiziramo besplatnu podjelu kvalitetnih cvjetnih sadnica građanima u sklopu manifestacije Zeleni Kastav.

Broj sadnica je ograničen i podjela će se vršiti do isteka zaliha.

Zato požurite i dođite na „Zeleni Kastav“ po svoje besplatne sadnice cvijeća i posjetiti mnogobrojne izlagače manifestacije „Zeleni Kastav“ na kojoj će sudjelovati 22 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga, udruga i poduzeća.

Detalji:

Datum:
29. lipnja 2019.
Vrijeme:
9:00 - 17:00
Događaj Tags:
To Top