MarketingMuzej turizma
Loading Događanja

« Sva Događanja

Mia Dimšić & Marko Tolja na Ljetnoj

19. lipnja / 21:00 - 23:00

Mia-Marko-web

Mia Dimšić & Marko Tolja/ 19. lipnja 2021. u 21:00 /Ljetna pozornica Opatija

I Mia i Marko dobitnici su pregršt glazbenih nagrada. S romantičnim duetom „Sva blaga ovog svijeta“ osvojiti su Splitski festival, a kao kruna njihove glazbene priče je i prošlogodišnji PORIN za najbolju vokalnu suradnju, upravo na toj pjesmi.

Marko Tolja jedan je od naših najboljih vokala i dobitnik brojnih glazbenih nagrada . Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Mnogi ga nazivaju i hrvatskim Frank Sinatrom. Upravo zbog toga, Markovi koncerti su doživljaj na kojem svoju vjernu publiku uvijek vrati u zlatno doba glamura.

Mia Dimšić, mlada kantautorica, u vrlo kratkom vremenu, svojim je pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Najveći uzor joj je Taylor Swift. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa. Trenutno promovira svoj studijski album „Sretan put“ ali i svoju prvu knjigu „Cesta do sna“.

Detalji:

Datum:
19. lipnja
Vrijeme:
21:00 - 23:00
Događaj Tags:
, ,
To Top