MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Massimo- Mali krug velikih ljudi u Opatiji

6. svibnja / 20:00 - 22:00

massimo

Massimo -Mali krug velikih ljudi/ Centar Gervais/ 6. svibnja 2022 u 20 sati

Massimo se u Opatiju vraća nakon gotovo dvije godine gdje je posljednji puta nastupio na Ljetnoj pozornici, a publika će imati priliku u njegovim pjesmama uživati u jednom potpuno drugom ruhu i izvedbi Massimovog fantastičnog pratećeg benda.

U sklopu turneje “Mali krug velikih ljudi” Massimo i njegov fantastični bend održat će koncerte u Dvorani Gervais u Opatiji 6. svibnja.
“Iz jednog pogleda”, “Suze nam stale na put”, “Zar više nema nas”, “Sjaj u tami” i brojne druge Massimove bezvremenske pjesme očekuju publiku na koncertima turneje koja nosi ime nagradom Porin za pjesmu godine nagrađenog hita “Mali krug velikih ljudi”.

Cijena ulaznice iznosi 120 kuna a mogu se kupiti online na www.entrio.hr, u New Soundu Matulji, u Rijeci u Dallas Music shopu i u Ghetaldus optikama u Rijeci i Opatiji.

Ulaz na koncert bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči COVID potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na COVID, ne starija od 48 sati.

Koncerti su sufinancirani putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.Screenshot 2022-03-23 100040

Detalji:

Datum:
6. svibnja
Vrijeme:
20:00 - 22:00
Događaj Tags:
, , ,
To Top