MarketingMariner keramika
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Internet Adria- Konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama

9. travnja / 8:00 - 17:00

digital marketing turizam

9. i 10. aprila 2019. Konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama Internet Adria

Konferencija je u cijelosti posvećena turističkom sektoru. Namijenjena je hotelijerima, turističkim agencijama, turističkim zajednicama i destinacijama, obiteljskim hotelima, vilama i kućama za odmor koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem i propulzivnijem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Digitalni marketing, promocija putem društvenih mreža, online booking trendovi, customer feedback i nove tehnologije samo su jedan mali dio tema koje će najaktivniji hrvatski i europski profesionalci specijalizirani za turistički sektor predstaviti sudionicima tijekom dva dana trajanja konferencije.

Predavanja sa širokim spektrom tema posvećenih modernim marketinškim alatima, kanalima prodaje i marketinga u turizmu. Vrhunski stručnjaci će tijekom dva dana održati više od 40 predavanja, predstaviti nove alate, aktualne trendove u digitalnom marketingu za turistički sektor, te kroz primjere iz prakse prikazati kako najbolji svjetski, europski i hrvatski turistički igrači koriste digitalne marketinške kanale i tehnologije za postizanje najboljih rezultata.

30 predavača- top stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva predstavlja najbolje primjere digitalnog marketinga koji funkcionira u praksi.

250 sudionika iz vodećih hotelskih kompanija, vlasnici malih hotela i vila, turističke zajednice i turističke zajednice, obiteljski smještaj.

Konferencija će se održati u Centru Gervais u Opatiji

 

Details

Date:
9. travnja
Time:
8:00 - 17:00
Event Tags:
, ,
To Top