MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

15. Festival čokolade od 3. do 5. prosinca u Opatiji

3. studenoga 2021. / 8:00 - 5. prosinca 2021. / 19:00

Festival čokolade 2017, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ gr

Prepustite se čarima čokolade i uživajte u eleganciji čokoladne Opatije

Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici, koji 2021. obilježava svoj jubilej.

Šećer na kraju godine Opatiji će donijeti novo izdanje Festivala čokolade. Bajkovita atmosfera adventski raskošno uređenog grada bit će sjajna kulisa za vrhunske slastice koje će se, ekskluzivno za 15. Festival čokolade, vratiti u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner. Svečana prigoda zahtijeva i svečani ambijent, pa će se tako jubilej najslađe opatijske manifestacije proslaviti pod slavnim kristalnim lusterima najstarijeg hrvatskog hotela.

Od 3. do 5. prosinca posjetitelji sajma „Čokoladna čarolija“ moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga „slatka iznenađenja“ koja su pripremili organizatori. Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih „craft“ čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu.

U sklopu sajma „Čokoladna čarolija“ svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija i koncerata vezanih uz čokoladu održavaju se u brojnim opatijskim hotelima i restoranima.

Detalji:

Početak:
3. studenoga 2021. / 8:00
Kraj:
5. prosinca 2021. / 19:00
Događaj Tags:
To Top