MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dječji tjedan u Opatiji donosi “Magic show za cijelu obitelj”

10. listopada 2021. / 11:00 - 12:00

Luka Vidović mađioničar

Magic show za cijelu obitelj je predstava u sklopu Dječjeg tjedna

Pogledajte show u nedjelju, 10. listopada u 11:00 zajedno sa svojojm dječicom. Dječji tjedan je tradicionalna manifestacija posvećena djeci koja se pod motom “Ljubav djeci prije svega” održava u prvom tjednu mjeseca listopada posebno osmišljenim sadržajima, s ciljem promicanja dječjih prava, njihovog položaja u društvu u obitelji i lokalnoj zajednici.

Ustanova Festival Opatija uključuje se u Dječji tjedan u Opatiji organizacijom atraktivne predstave “Magic show za cijelu obitelj” u centru Gervais.

„Magic show za cijelu obitelj“ je urnebesno smiješna, dinamična, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava poznatog hrvatskog mađioničara Luke Vidovića koja je namijenjena zabavi cijele obitelji i svim generacijama!

Izrazit talent Luke Vidovića za spontanu komunikaciju s ljudima, odličan smisao za humor, dopadljiv karakter te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete ovu predstavu pamtiti cijeli život!

Posebnost predstave je u tome da je izvedba potpuno interaktivna, što znači da mađioničar Luka Vidović iz publike izabere nekoliko sudionika da mu na pozornici, uz puno humora, pomažu pri izvođenju trikova. Svi oni koje Luka ne uspije pozvati na pozornicu ne ostanu razočarani jer i cijela publika tijekom predstave direktno pomaže u izvođenju trikova.

U svojoj bogatoj karijeri, Luka Vidović je svoju predstavu „Magic show za cijelu obitelj“ održao nebrojeno puta, a jedan od najbitnijih nastupa u karijeri za istaknuti je nastup za princa Alberta II od Monaca u Monte Carlu, gdje je Luka nastupio u siječnju 2013. godine.

Cijena ulaznice povodom Dječjeg tjedna: 20,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je sat vremena prije početka programa.

Program se održava u skladu s epidemiološkim mjerama. Za dolazak na program nije potrebno predočiti Covid potvrdu.

Luka Vidović mađioničar

Luka Vidović mađioničar

Detalji:

Datum:
10. listopada 2021.
Vrijeme:
11:00 - 12:00
Događaj Tags:
, , , ,
To Top