MarketingMariner keramika
Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Božićni spektakl u Gervaisu uz Sandru Bagarić i Martinu Tomčić

19. prosinca 2020. / 20:00 - 22:00

Belcante Sandra Bagarić i Martina Tomčić (2)

Božićni spektakl u Gervaisu uz Sandru Bagarić i Martinu Tomčić/ Centar Gervais Opatija/ 19.12.2020./ 20:00h

Dvije hrvatske operne dive, Sandra Bagarić, sopran i Martina Tomčić, mezzosopran uoči božićno-novogodišnjih blagdana, 19. prosinca 2020. donose Vam “BelCante”, jedinstvene izvedbe svjetski poznatih opernih i operetnih arija i tema iz najpoznatijih mjuzikala. Vrhunske vokalistice i karizmatične umjetnice za svečani koncert u opatijskom Gervaisu pripremile su raznovrsni program kojim će zasigurno osvojiti sve istinske ljubitelje klasičnih i popularnih, te božićnih nota. U izvedbi uspješnica poput Memory (Cats), Somewhere (West Side Story), Ja ljubim (Tko pjeva, zlo ne misli), Sequidille (G.Bizet: Carmen), Caruso (L. Dalla), Have Yourself a Merry Little Christmas, Tiha noć i dr. pratit će ih Darko Domitrović na klaviru.

Pridružite nam se na svečanom božićnom spektaklu u Opatiji i neka radosni duh glazbe obilježi Vaše blagdane.

Početak koncerta je u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 100,00 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 80,00 kuna. Popust se može ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.
Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hrNa dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Koncert se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

 

Detalji:

Datum:
19. prosinca 2020.
Vrijeme:
20:00 - 22:00
Događaj Tags:
To Top