Marketing
Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Biciklijada “Putevima šparoga”

4. travnja / 9:00 - 17:00

5

Biciklijada Putevima šparoga/4. april 2020 9:00 h/Mošćenička Draga 

Biciklistička druženja na Kvarneru tradicionalno započinju u Mošćeničkoj Dragi. Treće izdanje biciklijade Putevima šparoga osim same vožnje i upoznavanja kulturno-povijesnih znamenitosti kraja pružit će vam uživanje u delicijama od divlje šparoge.
Rekreativna biciklijada Putevima šparoga će se održati u subotu, 4. travnja u Mošćeničkoj Dragi u sklopu Dana šparoga, a pokrovitelj i suorganizator biciklijade je Turistička zajednica Općine Mošćenička Draga.

Okupljanje sudionika i prijave sudionika počet će u 9:00 sati na rivi. Iz centra Mošćeničke Drage krećemo prema Mošćenicama gdje nas čeka prva okrjepa i razgled 300 godina starog Toša (mlina za masline). Nastavljamo preko Sv. Jelene u smjeru zaselaka Mihani i Grabrova nakon čega se spuštamo nazad preko Selca do cilja u Mošćeničkoj Dragi na zasluženu fritaju od šparoga u Konobi “Al ponte” s čime ćemo zaključiti ovogodišnje Puteve šparoga.

KOTIZACIJA….. 40 kn
Kotizacija uključuje:
– ručak
– degustacije
– organizaciju
– vođenje

RUTA: M. Draga – Mošćenice – Sv. Jelena – Grabrova – M. Draga
DULJINA RUTE: 20 km
UKUPNI USPON: 610 m
PODLOGA: 70% asfalt, 30% makadam

OBAVEZNA PREDPRIJAVA: http://tiny.cc/d1tujz

NAPOMENA:
Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica.
Organizator zadržava pravo promjene trasa. U slučaju promjene ili dopune, svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni.4

Detalji:

Datum:
4. travnja
Vrijeme:
9:00 - 17:00
Događaj Tags:
,
To Top