MarketingMNK Gorovo
Loading Događanja

« All Događanja

Bajaga i Instruktori – ODGOĐENO za 2021

29. kolovoza / 21:00 - 23:00

bajaga_instruktori

Bajaga i Instruktori /29.8.2020. 21:00/Ljetna pozornica- ODGOĐENO

Obavijest organizatora – Music Time;

”Zbog trenutne situacije na području cijele regije uzrokovane virusom COVID-19, primorani smo odgoditi koncert “Bajaga i Instruktori” na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Novi termin koncerta biti će na ljeto 2021. godine te će točan datum biti objavljen uskoro.

Povrat ulaznica možete ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Ispred tvrtke Music Time unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se koncertu sljedećeg ljeta!”

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti do 1.9.2020. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. Ako ste ulaznice kupili online na Eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na [email protected] do 1.9.2020.

Bajaga i instruktori je srpski pop i rock sastav. Osnovao ga je u Beogradu 1984. skladatelj, tekstopisac i gitarist Momčilo Bajagić Bajaga. Stvorivši neke od bezvremenskih pjesama, poput „Sa druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem – ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“, „Zažmuri“, „U sali lom“, „Lepa Janja, ribareva kći“, „Moji drugovi“, „Ti se ljubiš“, „Tamara“, „Dvadeseti vek“ ili „Muzika na struju“ Bajaga je sa svojim Instruktorima prodao više od impresivnih pet milijuna nosača zvuka i bez problema se do danas zadržao na vrhu najvećih i najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj i regiji.

 

Detalji:

Datum:
29. kolovoza
Vrijeme:
21:00 - 23:00
Događaj Tags:
, ,
To Top