MarketingMNK Gorovo
Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Ansambl Cantoría premijerno u Hrvatskoj u Gervaisu

5. prosinca 2019. / 20:30 - 23:30

preuzmi

Ensemble Cantoría – Pure Chocolate – El Fuego/ Centar Gervais/ 5. prosinca u 20,30

Ansambl CANTORÍA jedan je od najtalentiranijih španjolskih pjevačkih sastava i premijerno se predstavlja u Hrvatskoj. Svježina, mladolikost i bliskost postali su razlikovnim osobinama ansambla, a već imaju zavidnu međunarodnu karijeru. Izvoditi će španjolsku glazbu punu ritma koristeći ruke i naravno castanete kao svoje „udaraljke“.

Koncertni program temelji se najvećim dijelom na vokalnoj glazbi španjolskog zlatnog doba. Uporedo s istraživanjem povijesno informiranih interpretativnih tehnika, Cantoría istražuje i u potpunosti iskorištava kazališni i komunikativni karakter renesansne vokalne glazbe, te istražuje iberijsku vokalnu tehniku ​​renesanse. Izvodi vokalno-glazbeni prerformans na najvišoj razini šarmantno koketirajući s publikom. Osvajači su brojnih nagrada. Ansambl podržavaju Acción Cultural Española, Nacionalni institut scenskih umjetnosti i glazbe, Grad Madrid i Institut za kulturnu industriju i umjetnost regije Murcia.

Koncertom će se na jedinstven način spojiti glazbeni doživljaj i uživanje u različitim vrstama Zotter čokolade s glazbi odgovarajućim koloritom i svjetlosnim efektima, čime će se doseći viša razina doživljaja glazbe. Slušatelji će tijekom koncerta kušati određene vrste Zotter čokolade u skladu s glazbenim programom kako bi se osjetilni doživljaji sluha i okusa stopili u jedno u pravom smislu riječi.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Evenima (Tisak Media Opatija, Dallas shop Rijeka) po cijeni od 110 kuna/15 eura i uredu Festivala Opatija.

Fotografía Cantoría

Detalji:

Datum:
5. prosinca 2019.
Vrijeme:
20:30 - 23:30
Događaj Tags:
,
To Top