Marketing
Loading Događanja

« All Događanja

Đurologija- Anti stand-up predstava na Ljetnoj

16. srpnja / 21:00 - 23:00

Đurologija

Đurologija- Anti stand-up predstava/ 16. 07. 2020. 21:00 / Ljetna pozornica Opatija

Branko Đurić Đuro sa autorskom predstavom „Đurologija“ obara regionalne rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up-a! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.

S prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ pruža ono najbolje od sebe. „Đurologija“, svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, zbirka je njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Cijena ulaznice: 90,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Detalji:

Datum:
16. srpnja
Vrijeme:
21:00 - 23:00
Događaj Tags:
To Top