MarketingMNK Gorovo
Sport

Najava programa “Sva lica Platka 2019.”

pehari

Najava programa Sva lica Platka 2019

U lipnju započinje aktivno sportsko – zabavno ljeto na Platku. Subota 8. lipnja 2019. rezervirana je za otvaranje Festivala sportske rekreacije PGŽ u organizaciji Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ.

Društvo sportske rekreacije organizira odbojku na pijesku a u poslijepodnevnim satima. Istoga dana moći ćete upoznati Panoramsko lice Platka koje je više od vožnje sedežnicom, s najljepšim pogledom na Kvarner.

Nedjelja 9. lipnja će okupiti veliki broj planinara, alpinista, trekera, pustolovnih i brdskih trkača i biciklista te sve ostale „outdooraše“ u drugom, proširenom izdanju Vertikalnog lica Platka. Prije same prijave ono što trebate učini jest odlučiti u čemu želite sudjelovati a izbor je između trail utrka na 5, 10 i 20km, MTB utrke na 23 km te kombinacije (5km + 23km).

Kako bi naši natjecatelji dobili medalje i pehare na drugom izdanju Vertikalnog lica Platka vrijedno su nam pomogli mali i veliki učenici Osnovne škole Čavle i Kantrida. Cukar i Kafe Bar ugostit će male kreativce koji će završiti svoje radove a u tome će im pomoći pokrovitelji i partneri projekta. Mališanima će prigodni poklon uručiti Pešekan koji se nedavno vratio iz Pule i vratio sunce u Rijeku. Sve dječje utrke na Vertikalnom licu Platka podupire HNK Rijeka.

MarketingMariner keramika

Predstavljanje radova i najava programa Sva lica Platka počinje u 11:30 u prostorijama Cukar i Kafe bara u petak 24. svibnja 2019. s početkom u 11:30 u Cukar i Kafe Baru. Organizatori su Društvo sportske rekreacije Kvarner, Roberta Dragičević predsjednica, Sportsko studensko društvo Nautilus, Filip Rumora predsjednik.

Pokrovitelji ove manifestacije su Primorsko-goranska županija, Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra Općine Čavle, Petra Šuljić, Savjetnica za zdravstvo, socijalnu skrb i sport Riječki sportski sveučilišni saveza, Marko Žunić, glavni tajnik a partneri su Savez sportske rekreacije Sport za sve PGŽ, Dalibor Korenić, tajnik, Osnovna škola Čavle, Tanja Stanković, ravnateljica Osnovna škola Kantrida, Gordana Čargonja, voditeljica kreativne grupe.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top