MarketingMNK Gorovo
Sport

Najava programa “Sva lica Platka 2019.”

pehari

Najava programa Sva lica Platka 2019

U lipnju započinje aktivno sportsko – zabavno ljeto na Platku. Subota 8. lipnja 2019. rezervirana je za otvaranje Festivala sportske rekreacije PGŽ u organizaciji Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ.

Društvo sportske rekreacije organizira odbojku na pijesku a u poslijepodnevnim satima. Istoga dana moći ćete upoznati Panoramsko lice Platka koje je više od vožnje sedežnicom, s najljepšim pogledom na Kvarner.

Nedjelja 9. lipnja će okupiti veliki broj planinara, alpinista, trekera, pustolovnih i brdskih trkača i biciklista te sve ostale „outdooraše“ u drugom, proširenom izdanju Vertikalnog lica Platka. Prije same prijave ono što trebate učini jest odlučiti u čemu želite sudjelovati a izbor je između trail utrka na 5, 10 i 20km, MTB utrke na 23 km te kombinacije (5km + 23km).

Kako bi naši natjecatelji dobili medalje i pehare na drugom izdanju Vertikalnog lica Platka vrijedno su nam pomogli mali i veliki učenici Osnovne škole Čavle i Kantrida. Cukar i Kafe Bar ugostit će male kreativce koji će završiti svoje radove a u tome će im pomoći pokrovitelji i partneri projekta. Mališanima će prigodni poklon uručiti Pešekan koji se nedavno vratio iz Pule i vratio sunce u Rijeku. Sve dječje utrke na Vertikalnom licu Platka podupire HNK Rijeka.

MarketingMariner keramika

Predstavljanje radova i najava programa Sva lica Platka počinje u 11:30 u prostorijama Cukar i Kafe bara u petak 24. svibnja 2019. s početkom u 11:30 u Cukar i Kafe Baru. Organizatori su Društvo sportske rekreacije Kvarner, Roberta Dragičević predsjednica, Sportsko studensko društvo Nautilus, Filip Rumora predsjednik.

Pokrovitelji ove manifestacije su Primorsko-goranska županija, Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra Općine Čavle, Petra Šuljić, Savjetnica za zdravstvo, socijalnu skrb i sport Riječki sportski sveučilišni saveza, Marko Žunić, glavni tajnik a partneri su Savez sportske rekreacije Sport za sve PGŽ, Dalibor Korenić, tajnik, Osnovna škola Čavle, Tanja Stanković, ravnateljica Osnovna škola Kantrida, Gordana Čargonja, voditeljica kreativne grupe.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top