MarketingMuzej turizma
događanja

Najava: Festival sportske rekreacije Platak 2021

platak

Aktivan i atraktivan vikend čeka vas na Platku!

Prošli je vikend na Platku obilježio početak nove ljetne sezone Festivala sportske rekreacije Platak 2021, a bilo je itekako zanimljivo. Od “Jako male Fiumanke”, vježbanja, bicikliranja, disc golfa, pa sve do hodanja i planinarenja. Možemo reći da je svatko došao na svoje. Podsjetimo, pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ, već sedmu godinu zaredom organizirati Festival sportske rekreacije Primorsko – goranske županije.

Drugi vikend donosi zanimljiv i bogat program za kojeg vjerujemo da će na Platak privući brojne sudionike i promatrače, a sve počinje u subotu 12. lipnja s početkom u 10 sati kada započinje “Atletski dan na Platku”. U suradnji s Atletskim klubom Kvarner održat će se trening u prirodi za djecu predškolske dobi te trening u prirodi za djecu osnovnih škola. INA je glavni sponzor ovog zanimljivog događanja koje potiče djecu od najranije dobi da se aktivno bave sportom i brinu o svom zdravlju. Organizator poziva roditelje da se sa djecom odazovu pozivu na Platak te da uživaju u prirodi, svježem zraku i aktivnostima koje su metodički osmišljene za podizanje funkcionalnih, motoričkih, somatskih i psihofizičkih sposobnosti sudionika.Program se izvodi uz stručno vodstvo trenera atletskog kluba Kvarner Rijeka, koji će odrediti grupe po dobi i mogućnosti sudionika.

MARIO MLINARIĆ PLATAK

MarketingMuzej turizma

Aktivnosti neće nedostajati ni narednog dana, u nedjelju 13. lipnja. S početkom u 10 sati održat će se “Sportsko rekreativni program u prirodi” koji će svim zainteresiranima ponuditi stolni tenis, badminton, mini tenis, crossminton i druge sportsko – rekreativne igre. Vi se samo trebate pojaviti i uključiti. I uživati.

Naravno, organizator i dalje podsjeća na prilagođavanje epidemiološkim mjerama, te poziva svih na Platak. Jer, tamo je uvijek zanimljivo.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top