Marketing
Sport

Najava 1. Memorijalnog malonogometnog turnira Tibor Olas

DSC_8399 (4)
foto: Smiljan Prpić

1. memorijalni malonogometni turnir u spomen na nedavno preminulog Tibora Olasa

Turnir će se održati u subotu, 1. lipnja 2019. na pomoćnom igralištu NK Opatije s početkom u 14:30 h, a natjecat će se dječaci i djevojčice rođeni 2011. i mlađi. Svoje nastupe najavili su: MNK Gorovo, NK Opatija, MNK Drenova, MNK Punat, NK Lovran i FC Zvončar. Najbolje ekipe i najbolji pojedinci bit će nagrađeni peharima i medaljama koje će dodijeliti članovi Tiborove obitelji i njegovi prijatelji koji su i najavili turnir.

Tibor Olas bio je istaknuti član našeg kluba, dugogodišnji sponzor i veliki zaljubljenik u Opatiju. Široj javnosti bio je poznat kao vlasnik trgovine T-shirt and cap centar Slatina. O njemu su biranim riječima govorili prijatelji: Branko Nikčević – Điba, Milan Radović Krki, Dražen Turina – Šajeta, a iz daleka nam se javio bivši popularni vratar NK Rijeke Dragan Žilić.

«Drago mi je da ćemo prvi memorijalni turnir organizirati baš na rođendan našeg Tibora i da ćemo mu na taj način odati počast. Zaslužio je to svojim djelima i podrškom koju nam je pružao od samog početka kluba. Turnir će otvoriti njegov unuk Erik Olas Burazer koji nastupa za naše prednatjecatelje i to je ono što bi njega najviše veselilo. Tibor je bio naš najveći navijač na tribinama čak i kada Erik ne bi taj dan bio u momčadi. Teško mi je smisliti veći kompliment od ovoga», rekao je jedan od organizatora turnira Domagoj Tramontana.

Popularni kantautor Dražen Turina Šajeta bio je prijatelj pokojnog Tibora te se vrlo rado odazvao pozivu da najavi turnir. «Teško je naći riječi kojima bi opisao koliko je Tibor bio velik čovjek. Drago mi je da će mladi sportaši na ovakav način odati počast mom prijatelju koji je pomagao ne samo i sportaše već i nas umjetnike. Evo baš sam ja poveznica sporta i umjetnosti. Moram se pohvaliti i reći da sam jedan od rijetkih ljudi koje je trener NK Opatije zamolio da više ne dolazi na treninge jer da to jednostavno nije bilo za mene.

MarketingMNK Gorovo

Nekadašnji nogometaš Rijeke i najbolji strijelac jugoslavenske lige Milan Radović također je bio veliki prijatelj pokojnog Olasa. «Tibora sam upoznao čim sam došao u Rijeku. Radio je kao taksist i uvijek bi uskočio kada bi ja i društvo iz kluba kasnili na treninge. Tada smo postali prijatelji i ostali smo to do kraja života. Nakon što sam završio karijeru skupa smo odlazili na utakmice NK Rijeke. Baš zato mi je drago da su će mali nogometaši na ovaj način održavati spomen na mog prijatelja jer je upravo djeci i mladima uvijek bio na usluzi ako bi im zatrebala pomoć…», između ostalog je rekao Radović.

Turnir će imati i humanitarni karakter. Svi posjetitelji moći će donirati novce za liječenje jedanaestogodišnjeg Maura Baraka koji se već šest godina liječi u ortopedskoj klinici u Beču. Organizatori pozivaju sve ljubitelje nogometa i ljude dobre volje da u subotu 1. lipnja 2019. dođu na igralište NK Opatije i sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji.Tibor Olas

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top