MarketingMNK Gorovo
Kultura

Nagrađeni južnokorejski film Parazit pogledajte u Gervisu

parasite-3-1578348571

Parazit je dobitnik Zlatne palme, Zlatnog globusa i Oscara u kategoriji “najbolji fillm”

Redatelj je Bong Joon Ho, dobitnik u kategoriji za najboljeg redatelja za film ‘Parazit’. Uloge tumače  Song Kang Ho, Lee Sun Kyun, Cho Yeo Jeong.

Četveročlana obitelj Ki-taeka je bliska, ali potpuno nezaposlena, pred njom je mračna budućnost. Sina Ki-wooa preporučuje njegov prijatelj, student na prestižnom sveučilištu, za dobro plaćeni posao podučavanja, te se nada da će tako imati redovite prihode. Sa svim očekivanjima svoje obitelji, Ki-woo odlazi u obiteljski dom na intervju. Stigavši u kuću gospodina Parka, vlasnika globalne IT tvrtke, Ki-woo susreće njegovu suprugu Yeon-kia, lijepu mladu damu. Ali nakon ovog prvog susreta između dviju obitelji, uslijedit će nezaustavljivi niz nezgoda.

Film je dobitnik Zlatne palme u Cannesu 2019. za Najbolji film i Zlatnog globusa 2020. za Najbolji film. a također i dobitnik nagrade Oscar u 4 kategorije: Najbolji film, Najbolji strani film, Najbolji redatelj, Najbolji originalni scenarij.

Pogledajte film u kinu Gervais u Opatiji za samo 25,00 kuna.

MarketingMNK Gorovo

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top