MarketingMariner keramika
Opatija

Nadogradnja zgrade OŠ Rikard Katalinić Jeretov

OSNOVNA ŠKOLA RIKARD KATALINIĆ JERETOV

Na inicijativu Grada Opatije, a u suradnji s Osnovnom školom „Rikard Katalinić Jeretov“, kojoj je Grad osnivač, dogovoreno je da se kreće s izradom idejnog rješenja nadogradnje matične zgrade osnovne škole. Time će se stvoriti odgovarajući uvjeti za preseljenje svih učenika škole u jednu zgradu koja će nuditi standarde primjerene potrebama modernog obrazovanja..

Škola će naručiti izradu projekta nadogradnje i vlastitim sredstvima pokriti troškove. Dokumentacija se planirana prijaviti i na sredstva europskih fondova, na natječaje koji će biti otvoreni tijekom 2021. godine. Održavanje samo jedne zgrade i za Grad Opatiju je prihvatljiviji i ekonomičniji, a ujedno zgrada sadašnje „male škole“ može tada poslužiti drugim javnim namjenama.

Dobra je vijest da škola već posjeduje Projekt uređenja okoliša, parkirališta i pročelja koji će biti sastavni dio novog idejnog rješenja nadogradnje zgrade. Projekt uređenja okoliša, parkirališta i pročelja Osnovne škole „Rikard Katalinić Jeretov“ izrađen je idejom Jasmine Facan i Mladena Facana, roditelja učenika opatijske škole i uz podršku v.d. ravnateljice Milane Međimorec. Javlja Fiuman.hr

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top