Marketing
Đir

Na Platku aktivno, zanimljivo i zabavno

IMG_4991

Nedjelja je na Platku bila itekako aktivna, zanimljiva i zabavna

Na ugodnoj temperaturi od 22 stupnja Festival je na Platku ponudio “Sportsko – rekreativni program u prirodi” koji se realiziro u suradnji sa KŠR Gorovo. Sve poklonike boravka i aktivnosti u prirodi dočekale su brojne aktivnosti među kojima su najviše sudionika privukli streličarstvo (u suradnji sa SK Ajkule Rijeka) te disc golf kao ultimativni svjetski hit, a brojne poklonike privukle su i druge aktivnosti: gađanje mete, kuglanje, rušenje čunjeva, bacanje kolutova, mini streličarstvo, hokej i mini golf, dok su se u Decathlon zoni prezentirali različiti sportovi.

Kolovoško izdanje Festivala nastavlja se narednog vikenda i to dvostrukim programom u nedjelju 16. kolovoza, kada će se održati odgođeni atraktivni program”Kupom uzvodno” koji se organizira u suradnji sa Udrugom Kupa i to u Gustom Lazu (Brod na Kupi) i koji će ponuditi brojne plivačke discipline, dok će se na Platku, u suradnji sa KŠR Gorovo, održati program “Roditelji i djeca u prirodi – nordijsko hodanje” u kojem će, sa početkom u 11 sati, roditelji i djeca hodati laganom stazom u dužini od 7 km.

Marketing

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festivalsportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju  Savez sportske rekreacije “Sport za sve”  Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top