Opatija

Na Ljetnoj pozornici u Opatiji sve je spremno za Dječji doček u podne te vrhunac u ponoć

groovers 4

Već dobro poznati Grooversi uvest će nas u Novu godinu na Ljetnoj pozornici u Opatiji

U Opatiji se organizira doček Nove godine na više lokacija a čak dva su na Ljetnoj pozornici. Na opatijskoj Ljetnoj pozornici Staru godinu prvo će ispratiti oni najmlađi. groovers 4

Zabava Dječjeg dočeka Nove godine počinje u 11 sati uz glazbu, ples, bojanje i ukrašavanje  lica, kostimirane animatore i maskote, a točno u podne kiša balona i šarenih konfeta prekrit će Malu ljetnu pozornicu.

Za prisustvovanje programima dočeka potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajuću potvrdu liječnika ali su djeca izuzeta od ove obveze.

Za one malo starije tradicionalni doček Nove uz klizalište na Ljetnoj organiziran je od 22 sata gdje pravu veselicu garantiraju Grooversi, osmeročlani bend odlične brass sekcije i izvrsnih vokala koji će brojnim hitovima sa svjetskih i domaćih glazbenih ljestvica rasplesati sve prisutne i u dobrom raspoloženju uvesti nas u Novu godinu!

Za prisustvovanje programima dočeka potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajuću potvrdu liječnika. Djeca su izuzeta od ove obveze.

I tada će biti potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajuću potvrdu liječnika. Djeca su izuzeta od ove obveze.

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Festival Opatija, TZ grada Opa

55555

Zadnje novosti

To Top