MarketingModerato
Zabava

Na Kitchen TV-u od utorka svakog će se dana emitirati emisija “Kvarnerke”

kitch
foto: Fiuman.hr

Na Kitchen TV-u od utorka svakog će se dana emitirati emisija “Kvarnerke”

Kako prenosi portal Fiuman Regionalni kulinarski TV kanal Kitchen TV najavio je kako od utorka, 23. veljače, kreće s emitiranjem serijala “Kvarnerke” u kojima ćete se moći bolje upoznati s brojnim tradicionalnim receptima s našeg područja.

“U sjeverozapadnom uglu Jadrana, more se najdublje uvuklo u kopno. To je mjesto gdje su usidrenu veliki otoci, koja štite Kvarnerski zaljev poput velikih stjenovitih krstarica. To je mjesto sunca i obilnih kiša, gdje vjetrovi, a naročito bura, caruju i oblikuju život. Iz srca Kvarnera šest divnih žena predstavit će nam 12 specijaliteta ovog dijela primorja u novom, premijernom serijalu, koji će se od utorka, 23. veljače, prikazivati na jedinom regionalnom kulinarskom TV kanalu.

Raskošna gastronomska ponuda rezultat je raznolikosti podneblja. Kako bi kvarnersku kuhinju učinili toliko zanimljivom, na ovome mjestu Jadrana susreli su primorje, otoci i gorski prostor, raskošna klima i vegetacija i brojni povijesni utjecaji. U pričama i receptima Melite Maslak, Mirne Škufce, Ingrid Periše, Grozdane Rak i Ide i Božice Kosanović odmorit ćemo dušu i saznati, između ostalog, kako su žene dočekivale pomorce, što se od davnina jelo i pilo i kada je hrane bilo na stolu, ali i što najviše vole jesti turisti u ekskluzivnim odmaralištima u Opatiji, Svetom Roku, Lovranu, Crikvenici, Krku, Cresu ili Lošinju”, navodi se u najavi emisije.

Emisija “Kvarnerke” prikazivat će se na Kitchen TV-u od 23.02. svakog dana u terminima 09h, 15h i 21h.

MarketingModerato

 

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top