MarketingMariner keramika
Mošćenička Draga

NA KAUČU by Vedrana Lisica: Riccardo Staraj

_DSC1785

U najnovijoj epizodi podcasta NA KAUČU gostuje Riccardo Staraj

Kvarnerski pjesnik, pisac, umjetnik, blueser, roker i načelnik općine Mošćenička Draga gost je ovotjedne epizode popularnog podcasta NA KAUČU. Neki se pitaju kako uopće spaja glazbenu i političku karijeru, ali možda ne znaju da je Riccardo imao jedan zanimljiv uvjet kada je krenuo s radom u općini Mošćenička Draga, a to je bio da ga nitko – ne skine sa stagea!

Evo što ga je Vedrana pitala:

Kako izmjenjuje te uloge i koliko je svestranost dobra i loša za čovjeka?

Iza njega je 10 knjiga, 6 albuma i bezbroj pjesama. Je li mit da je blues “depresivna” glazba?

Mnogi možda ne znaju da je Riccardo Staraj bio u mlađim danima poprilično uspješan u nogometu, ali te vode je napustio zbog velikog interesa i znatiželje za time što još ima u ovom svijetu. Dosta je proputovao i puno boravio u Americi, no na kraju se vratio na Kvarner, točnije u Mošćeničku Dragu.

MarketingMariner keramika

Što bi bio u idućem životu, kako je zadovoljan ovim životom, ima li blues publiku na ovim prostorima i kako on uspješno ostaje izvan “političke kuhinje” unatoč funkciji? Zašto bi se, da ima vremenski stroj, teleportirao na “posljednju večeru” ili u renesansnu Italiju?

Osim toga, Riccardo Staraj je voditeljici Vedrani Lisica odgovarao i na pitanja iz već ustaljenih rubrika ovog podcasta, a to su “ILI – ILI “i “Nikad nisam”.

Pogledajte epizodu:

Epizoda će se, osim putem youtube kanala, moći pogledati i na regionalnoj istarskoj televiziji TV NOVA, u nedjelju 14.3.21. u 15:30 sati._DSC1785

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top