MarketingMariner keramika
Vijesti

Na FMT-u u Opatiji startala deseta generacija programa Specijalist odjela hrane i pića

fmtu ika

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji nakon promocije devet izuzetno uspješnih generacija „Specijalist odjela hrane i pića“, u četvrtak, 10. prosinca, otvorio je jubilarnu desetu generaciju polaznika programa u akademskoj 2020./2021. godini. Polaznicima su se prigodnim govorima obratili dekanica Fakulteta prof.dr.sc. Sandra Janković i voditelj programa prof. dr. sc. Slobodan Ivanović. Važnost obrazovanja i stalnog unapređenja ljudskih potencijala kroz nova znanja, vještine i kompetencije i ove godine prepoznao je niz privatnih ugostitelja i malih poduzetnika u području turizma, kao i hotelske kompanije.

Edukacijski proces ove generacije odvijat će se hibridno, kombinacijom online i onsite nastave. Polaznicima  su  u  samim prostorima  opatijskog Fakulteta i  njegovog  odlično  opremljenog   Zavoda  za ugostiteljstvo osigurani uvjeti za praktičan rad koji uključuju izravan rad s visoko vrijednim namirnicama, vrhunskih hrvatskim i svjetskim vinima, vinskim destilatima, pivom, kavom…, te  pripremu  hrane na  uređajima iz  najnovije  generacijske  tehnologije.  Tako  će s  pozicije  stručnjaka, ali  i  iz vlastitog  iskustva   znati  što,  kada  i  kako  nuditi  te  kako  voditi i organizirati  ugostiteljski objekt kojeg  će gosti i struka cijeniti i voljeti.

Puno sreće svim polaznicima u usvajanju novih znanja i vještina!

Stoji u priopćenju.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top