MarketingMariner keramika
Vremeplov

Na današnji dan prije 31 godinu osnovan je liburnijski HDZ

107366035_293914868419493_6502834716082022812_n-1

Obiljetnicu je na svom profilu  čestitao predsjednik gradske organizacije HDZ-a Marko Čorić

Dragi članovi HDZ-a Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage, prošlo je 31. godina od utemeljenja HDZ-a na liburnijskom kraju. Želim se zahvaliti svima vama koji ste 25. ožujka 1990. godine bili  na osnivačkoj skupštini HDZ-a Opatije u hotelu Palme (današnji h. Bristol), kada jedni druge  i nismo poznavali, ali smo imali jedan jedini cilj-konačno imati svoju samostalnu i  slobodnu Hrvatsku, gdje ste tada pokazali svu svoju domoljubnost i hrabrost u trenucima  kada je to bilo najteže.

Koristim prigodu da se zahvalim svim dosadašnjim predsjednicima HDZ-a naše Liburnije i svim našim članovima, tim divnim ljudima koji su svojim nesebičnim  radom pomogli u stvaranju naše stranke kroz sve ove godine, gdje im nikada osobni  interesi nisu bili ispred interesa naše stranke. Od srca Vam hvala za vjernost za sve ove  godine našoj stranci.

Nakon prvih višestranačkih izbora 1990 godine, zajedničkim snagama, svaki na svoj način, sudjelovali smo u stvaranju naše države, u njenoj obrani i današnjoj slobodi. U tu slobodu, svoje živote utkali su i mnogi naši članovi stranke, naši hrvatski branitelji s područja  liburnijskog kraja.

U ime HDZ-a Opatije, Lovrana, Matulja i Mošćeničke Drage s dubokim poštovanjem izražavam neizmjernu zahvalnost za sve ono što su učinili u obrani naše nam jedine domovine Hrvatske.

MarketingMuzej turizma

Ono što su generacije stvarale, nastojmo to ovdje sačuvati, oplemeniti i zajedničkim  naporima unaprijediti, a to možemo dragi prijatelji učiniti i uspjeti samo s Vašom pomoći,  jer ovaj liburnijski kraj, s ljepotama Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage uvijek  može više i bolje.

I upravo sada u ovim teškim trenucima, kada se borimo s korona virusom moramo biti jedinstveni i siguran sam da ćemo samo tako zajednički dijeliti ponos ljepote naše države i naše Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top