MarketingMNK Gorovo
Mošćenička Draga

MTB Uspon na Učku

bicikla šuma mtb

BBK Team Rodeo i Turistička zajednica općine Mošćenička Draga vas pozivaju u nedjelju, 09.06.2019. godine na 3. MTB Uspon na Učku

Iz Mošćeničke Drage, malog i toplog turističkog mjesta pa sve do Vojaka, samog vrha Učke, staza predstavljaja pravi izazov a na cilju će vas nagraditi pogledom na Kvarnerski zaljev i Istarski poluotok. Osvojiti vrh Vojak, želja je mnogih, ali učiniti to na najbrži mogući način je nešto posve drugo.

U ovom trećem izdanju utrke MTB Učka climb organizator nudi i nešto izmjenjenu stazu sa više makadama i kao takva nije pogodna za cestovne ili gravel bicikle. Dužina staze je 27 km a ukupni uspon 1500 m. Utrka je prijavljena u rekreativni kalendar HBS-a, a pravo nastupa na utrci imaju licencirani i nelicencirani natjecatelji, domaći i strani. Utrka se djelomično odvija po javnoj prometnici koja će biti normalno otvorena za promet motornih vozila, stoga je potreban dodatan oprez i vožnja uz desni rub kolnika.

MarketingMNK Gorovo

Predprijave će se vršiti na ovoj stranici do petka 07.06.2019. u 23:59.  Startnina za uplate do 07.03. iznosi 100 kn, za uplate do 07.05. 120kn, dok će nakon tog datuma biti 150kn kao i na dan utrke. Zbog lokacije starta i logističkih razloga broj natjecatelja je ograničen na 200. Startnina pokriva organizaciju utrke, troškove sudačke i mjerne službe, medicinskog i pomoćnog osoblja na stazi, startni broj, bon za topli obrok nakon utrke i bogat startni paket.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top