MarketingMNK Gorovo
Mošćenička Draga

MTB Učka climb

bicikla šuma mtb

BBK Team Rodeo i TZ općine Mošćenička Draga vas pozivaju u nedjelju, 09. lipnja 2019. godine na 3. MTB Uspon na Učku

MTB Učka climb je utrka koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Iz Mošćeničke Drage, malog i toplog turističkog mjesta pa sve do Vojaka, samog vrha Učke, vodi vas stazama koje će vam predstaviti pravi izazov i na cilju nagraditi sa pogledom na Kvarnerski zaljev i Istarski poluotok.

Osvojiti vrh Vojak  želja je mnogih, ali učiniti to na najbrži mogući način je nešto posve drugo.
U ovom trećem izdanju nudimo se i nešto izmjenjena stazu sa više makadama i kao takva nije pogodna za cestovne ili gravel bicikle.

Predprijave će se vršiti na stranici https://prijavim.se/calendar/checkings/3134/3_uspon_na_ucku do petka 07. lipnja 2019. u 23:59.
Startnina koja pokriva organizaciju utrke, troškove sudačke i mjerne službe, medicinskog i pomoćnog osoblja na stazi, startni broj, bon za topli obrok nakon utrke i bogat startni paket sada iznosi 150 kn kao i na dan utrke a zbog lokacije starta i logističkih razloga broj natjecatelja je ograničen na 200.

PROGRAM:
09:00 h – 10:30 h – prijave i podizanje startnih brojeva
(Mošćenička Draga, riva)
10:35 h – Briefing
11:00 h – Start utrke
15:00 h – Time limit utrke
16:00 h – Proglašenje i ručak

Utrka je prijavljena u rekreativni kalendar HBS-a, a pravo nastupa na utrci imaju licencirani i nelicencirani natjecatelji, domaći i strani. Natjecatelji mlađi od 18 godina kod prijave moraju predati i suglasnost o sudjelovanju na utrci, potpisanu od strane predsjednika kluba ili roditelja/staratelja.

Utrka se odvija na stazi od Mošćeničke Drage do Vojaka koja se nalazi na području Mošćeničke Drage.
Zabranjeno je svako kraćenje ili modificiranje staze a djelomično se odvija po javnoj prometnici koja će biti normalno otvorena za promet motornih vozila, stoga je potreban dodatan oprez i vožnja uz desni rub kolnika GPX trag ćemo objaviti neposredno prije utrke kako bi se izbjegla vožnja po nekim zaštićenim djelovima parka prirode Učka.

MarketingMNK Gorovo

Dužina staze je 27 km a ukupni uspon 1500 m

Za prva tri mjesta će biti osigurane bogate novčane i materijalne nagrade.
Natjecatelji nakon podizanja startnih brojeva moraju iste postaviti na vidljivo mjesto na prednjem dijelu bicikla za vrijeme utrke. Startna lista će biti objavljena u subotu po završetku prijava.
Mjerenje vremena se računa prolaskom preko startne i ciljne linije uz nadzor sudaca.

Za vrijeme utrke obavezna je upotreba zaštitne kacige i ispravan MTB bicikl.
Natjecatelji koji se ne budu pridržavali pravila biti će diskvalificirani.

Dodatne informacije možete dobiti na e-mail: bbk.teamrodeo@gmail.com.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top