MarketingMariner keramika
Sport

Motiv Rijeke na novom dresu hrvatskih ledolomaca

Rijeka-min
foto: Ice Cross Croatia

Hrvatski sportaši svojim uspjesima već odavno slove kao najveći promotori lijepe naše, a njihova zastupljenost u promotivnim spotovima HTZ-a puni je pogodak. Često se odlučuju i svojevoljno promovirati ljepote naše domovine, a upravo jedan takav projekt predstavili su članovi nacionalnog tima u ledenom krosu. Ledeni kros je unutar granica lijepe naše relativno nepoznati ekstremni sport koji u svijetu bilježi milijune obožavatelja i jedan je od najbrže rastućih sportova na svijetu. Brzine do 80km/h na klizaljkama, skokovi i oštri zavoji i borba četiri natjecatelja najbolji je poziv za mnoge zaljubljenike u adrenalin.

Ice Cross Team Croatia danas je danas točno u podne u suradnji s brandom “Offensive Sportswear” predstavio svoj novi izgled dresova za potrebe nastupa u utrkama ATSX Ice Cross svjetskog kupa. Kao predstavnici Hrvatske pred natjecateljima i navijačima iz cijelog svijeta odlučili su to napraviti na inovativan način kako bi predstavili najbolje od Hrvatske na mjestu koje je svima vidljivo. Obrisima poznatih građevina htjeli su skrenuti pozornost na povijest i ljepotu narodne baštine, a među šest gradova koje su odabrali našla se i Rijeka. Rijeka je u sklopu dresa predstavljeno obrisom gradskog tornja poznatog i kao riječka ura koja je motiv najljepših razglednica našega grada.

Rijeka-min

foto: Ice Cross Croatia

Osim Rijeke, na dresu su svoje mjesto za znamenitosti pronašli (s lijeva na desno) Dubrovnik, Split, Zagreb, Đakovo i Osijek. Tako đakovačka katedrala dijeli “susjedstvo” s Minčetom, katedralom Svetog Dujma, crkvom Svetog Marka i đakovačkom i osječkom katedralom. Iako na malo prostora, dizajnerski tim se odlučio predstaviti što veći dio kulturne baštine Republike Hrvatske, i zbog toga  se nastojalo da svi dijelovi Hrvatske budu jednako zastupljeni.

“Zaista mi je drago što osim svojim nastupima, od sada možemo i na ovaj način promovirati ljepote naše domovine. Na utrkama često dobivamo pitanja o Hrvatskoj od drugih natjecatelja i smatram kako sada imamo priliku za još bolju promociju lijepe naše”, izjavio je natjecatelj u elitnoj seriji utrka svjetskog kupa Karlo Bukovac. “Zajedništvo svih nas se posebno isticalo početkom ove godine i baš zbog toga mi je izrazito drago što ćemo sada imati još veći motiv na startu utrka, podršku iz svih dijelova Hrvatske”.

MarketingMariner keramika
PrezentacijaDresa-Recovered

foto: Ice Cross Croatia

Utrke svjetskog kupa ove sezone počinju nešto kasnije zbog problema s pandemijom koji su postali realnost svih sportova. Ice Cross Team Croatia će svoj prvi nastup u svjetskom kupu za ovu sezonu imati 6. veljače u austrijskom Judenburgu, nakon čega ih samo tjedan dana kasnije čeka nastup na utrci u Italiji u području Alpe Di Siusi u Dolomitima. Sve informacije o utrkama i i ovom sportu pogledajte na službenim profilima na društvenim mrežama www.facebook.com/IceCrossCroatia i www.instagram.com/IceCrossCroatia.

Dres-min

foto: Ice Cross Croatia

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top