MarketingMariner keramika
Sport

Monjac i Mohorovičić večeras protiv NK Istre love put u 1. HNL

monjac
Foto: HNK Orijent 1919 (Facebook page)

Nogometaši HNK Orijenta 1919 večeras igraju prvu kvalifikacijsku utakmicu za popunu 1. hrvatske nogometne lige protiv NK Istre 1961

Utakmica će se igrati od 20:00 sati na stadionu Kantride. Zbog epidemiološke situacije utakmica će se igrati bez publike. Drugi susret bit će odigran na stadionu Aldo Drosina u srijedu 5. kolovoza, također u 20:00 sati bez publike.

HNK Orijent 1919 u dvije utakmice doigravanja pokušat će izboriti povratak u prvoligaško društvo u kojemu su posljednji put igrali sredinom 1990-ih godina. Motiva črljeno-belima neće nedostajati i sasvim sigurno Orijentaši idu na pobjedu u ovom susretu. Na ruku im doduše ne ide činjenica da su zadnju natjecateljsku utakmicu u drugoj ligi odigrali u ožujku, a pet mjeseci kasnije igraju dvije utakmice u tri dana protiv prvoligaša. Istrani doduše nisu u nekoj formi, ali će se zasigurno grčevito boriti za ostanak u ligi.

MarketingMariner keramika

Prema posljednjim informacijama, utakmicu će započeti veznjak Nino Mohorovičić i napadač Mateo Monjac, a Opatijac Kristijan Flego nema pravo nastupa.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top