MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Mladi znanstvenik drži predavanje o filozofiji planinarstva

CHD
Foto: facebook (ilustracija)

U četvrtak, 15. studenog u prostorijama udruge Kulturni front na adresi M. Tita 42 u Opatiji predavanje će održati mladi znanstvenik iz Lovrana Igor Eterović. Predavanje će se održati  u sklopu  projekta Opatija Coffeehouse Debates.

Igor Eterović je poslijedoktorand na Katedri za društvene i humanističke znanosti u medicini na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Prije tri godine doktorirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu obranivši doktorski rad naslovljen “Kant i bioetika“. Obje ove teme dodatno razrađuje u svom znanstvenom radu, a bavi se također poviješću medicine te lokalnom poviješću. Aktivan je član brojnih nacionalnih znanstvenih (Hrvatsko filozofsko društvo, Hrvatsko bioetičko društvo, Hrvatsko znanstveno društvo za povijest zdravstvene kulture) te drugih lokalnih udruga (Katedra Čakavskoga sabora Lovran, Planinarsko društvo „Opatija“) s nizom funkcija koje u njima obnaša. Glavni je urednik dva međunarodna časopisa Jahr – European Journal of Bioethics i AMHA – Acta medico historica Adriatica, a donedavno i lokalnog časopisa Zbornik Lovranšćine. U novije vrijeme predmet njegova interesa je i filozofija planinarstva, a inače je strastveni planinar.

Organizatori iz Udruge “Kulturni front” pozivaju sve zainteresirane da poslušaju zanimljivo predavanje koje će se održati u prostorima Udruge (M. Tita 42, Opatija) u četvrtak (15.11.) s početkom u 18 sati, priključe se diskusiji uz šalicu čaja ili kave (besplatni za sve korisnike projekta) i nauče nešto novo.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top