Marketing
Matulji

Mladen Prenc ponovo izabran za predsjednika matuljskog PGS-a

pgs-1

Uz Prenca predsjedništvo će činiti Ingrid Kršulja, Rajko Stanić, Iva Slavić i Hari Jurdana. Članovi matuljskog ogranka Primorsko goranskog saveza na nedavnoj skupštini odlučili su da će Mladenu Prencu dati svoje povjerenje za još jedan mandat na čelu ogranka. Uz Prenca predsjedništvo će činiti Ingrid Kršulja, Rajko Stanić, Iva Slavić i Hari Jurdana.

Mladen Prenc, novi je stari predsjednik matuljskog PGS-a. Na treći mandat Prenc, liječnik obiteljske medicine, je izabran na izbornoj skupštini matuljskog ogranka PGS-a, što je održana u Jurdanima. Uz njega, u predsjedništvu stranke u četverogodišnjem mandatu djelovat će Rajko Stanić (potpredsjednik), Hari Jurdana, Iva Slavić i Ingrid Kršulja. Govorilo se i o smjernicama za lokalne izbore 2021. godine. Prema riječima novog-starog predsjednika, mala je šansa da će matuljski PGS koalirati, ali isto tako gotovo je sigurno da će imati svog kandidata za načelnika Matulja.

– Do sada smo u Općinskom vijeću gotovo uvijek imali tri-četiri vijećnika, a sada kada smo u koaliciji imamo ih samo dva. Zato ne vidim svrhu koalicije, posebno ne ove trenutačne. Većina mojih stranačkih kolega smatra da svakako treba ići s kandidatom za načelnika te da na izbore treba izaći sam ili eventualno koalirati s nama bliskim IDS-om. Mislim da je sve drugo malo teže ostvarivo – rekao je Prenc.

MarketingMNK Gorovo

Stoji na webu PGS-a.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top