Marketing
Kultura

Mjuzikl za djecu “Mi o vuku” u Gervaisu

74605486_1441227679365974_8453358128090578944_o

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića?

Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja, važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

 

A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Marketing

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.

Cijena ulaznice: 30,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 25,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija.

Igor Weidlich:
MI O VUKU, mjuzikl za djecu
B GLAD Produkcija, Zagreb
Nedjelja, 17. studenog 2019. u 11 sati / Centar Gervais, Opatija

Režija: Robert Bošković / Glazba: Bojan Jambrošić / Koreografija: Manuela Svorcan / Kostimi: BiteMyStyle by Zoran Aragović / Igraju: Manuela Svorcan i Bojan Jambrošić / Trajanje: 45 min

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top