MarketingMNK Gorovo
Matulji

Mjere opreza u Općini Matulji zbog epidemije COVID-19

MATULJI

Temeljem preporuka stručnih službi  o mjerama  zaštite građana i sprječavanja širenja korona virusa ( corona virus; COVID-19)  Općina Matulji će za stranke biti otvorena u uobičajeno  uredovno radno vrijeme i to: svakim radnim danom 0d 9 do 11 i utorkom od 12.30 do 16.30

Molimo građane da poštuju istaknuto uredovno radno vrijeme za primanje stranaka uz napomenu  da će na vratima Općine Matulji biti istaknuti telefonski brojevi svih referenata te će stranke koje imaju dogovorene sastanke, hitnoće ili neodgodive upite moći nazvati referente te će ih se propustiti kao i do sada u prostorije Općine . Svima kao i do sada izaći će se maksimalno u susret ali se  mole se građani za razumIjevanje i poštivanje uputa kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite   svojih  sugrađanaTakođer molimo  građane da se drže uputa što manjeg zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima , izbjegavanja javnih okupljanja te da svi zajedno bez panike ali odgovorno pratimo upute epidemioloških službi i Stožera civilne zaštite RH  a s ciljem što manjih posljedica od korona virusa.

Ostatak dana komunikacija sa stručnim službama biti dostupna putem email-a; telefona mobitela.

Stranke koje imaju dogovorene sastanke, hitnoće ili neodgodive upite moći nazvati referente vezano uz daljnje dogovore.  Mole se  građani za razumIjevanje i poštivanje uputa kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite   svojih  sugrađana.

Odgađaju se sva javna okupljanja , upućuju se građani da izbjegavaju zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima , te mole da svi zajedno bez panike ali odgovorno prate upute epidemioloških službi , Stožera civilne zaštite RH i Primorsko-goranske županije   a s ciljem što manjih posljedica za zdravlje.

MarketingMNK Gorovo

U sve urede uvode se dezinfekcijska sredstva za ruke i radne površine kako bi ih djelatnici primjenjivali, a na hodnike dezinfekcijska sredstva za ruke namijenjena strankama.

Uvode se i obavezna primjena dezinfekcijskih sredstava za ruke i radne površineu prostorije Školske sportske dvorane Matulji  te naputak  Dječjem vrtiću Općine Matulji kao i  školama da primjene iste mjere uz  maksimalno pridržavanje preporučenih higijenskih mjera.

Pratiti će se naputke epidemioloških službi,Stožera civilne zaštite RH i Primorsko goranske županije, Ministarstva obrazovanja, Ministarstva zdravstva… vezano  uz   rad škola,vrtića…… te o svim novim mjerama  zaštite zdravlja građana obavještavati građane  putem web stranica,facebook stranica Općine Matulji te putem medija.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top