Marketing
Kastav

Ministrica poljoprivrede posjetit će Zeleni Kastav

Zeleni Kastav 8-6-2020_0019

Tradicionalno na kastafskoj Fortici danas se održava 58. Zeleni Kastav. Gošća će danas biti i ministrica poljoprivrede u Vladi Republike Hrvatske, Marija Vučković. 

“Na 58. „Zelenom Kastvu“ sudjelovat će 32 sudionika ( popis istih objavljen  je na FB stranici Zeleni Kastav ), uglavnom naših stalnih uzgajivača i proizvođača, a sa nama će biti i četiri nova sudionika – jedan naš najlokalniji , OPG Smojver Milka iz Jurčići kraj Kastva, naša draga sugrađanka koja ima 82 godine i još se bavi poljoprivredom… jedna sjajna energična, draga gospođa koja radi i sada što je radila cijeloga života. Uzgaja malo povrća i prekrasno cvijeće „statice“ koje se osuše i traju jako dugo. Na sajam donosi i malo blitve organskog uzgoja. Njezina životna priča je prožeta radom…. no …napisala jer i jednu knjigu… planira je objaviti…”, stoji u prioćenju za medije.

U uobičajenoj ponudi, kao i do sada biti će izobilje svega – mlade salatine, rigice, radića, glavica salate, mlade blitvice, mlade kapulice, mladog češnjaka, raštike, mrkve, rotkvica, stare kapule, graha, žitarica, brašna i palenti, mladog krompira, tikvica, cikle, mladog kelja i mladog kupusa, savijača,marmeladi i džemova bobičastog i drugog voća, salsi, „konšerve“, sušenih gljiva, svih mogućih sirupa, izobilje prerađevina – senfova, namaza, octeva, ulja i smole iz Amazone, ghee maslac i paste orašastih plodova, jaja kokica sa podnožja Velebita sa ličke strane, med i apikompleksi, čuveni ocat po recepturi Sv. Hildegard, tjestenine raznih okusa i oblika, energetske pločice sušenog voća i orašastih plodova, razne kombinacije meda i dodataka za jačanje imeniteta, prirodni enzimi, sokovi aronije u raznim kombinacijama, čajevi od ljekovitog bilja, konopljino ulje, proteini i kozmetika, granulat sikavice i mješavina čaja od lista sikavice za detoksikaciju i bolju funkciju jetre, aromatično vino i likeri, sredstva za njegu naših domova i odjeće, presadnice ukrasnog bilja. Bogatu ponudu upotpuniti će i kravlje mlijeko, jogurti, sirutka i sirevi sa raznim začinima, ponovno će sa nama biti i OPG Perković iz Slavonije sa kozjim mlijekom, sirutkom i sirevima raznih okusa i začina, dimljeni i nedimljeni, a i uobičajena bogata ponuda suhomesnatih proizvoda Kmetije Žgajnar iz Postojne, uz akcijsku cijenu dvije vrste sireva, iz uobičajene ponude sireva, skute, mlijeka, jogurta svih mogućih kombinacija.

MarketingMNK Gorovo

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top