MarketingJadran
Matulji

Ministar Butković u Matuljima pružio podršku kandidatkinji Ivi Letini, zajedno su predstavili mjere za poduzetnike

image0

Danas je u Matuljima kandidatkinja za načelnicu Iva Letina zajedno sa kandidatom za zamjenika Igorom Barakom te uz podršku ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića predstavila program poduzetnicima sa Paketom mjera za poduzetništvo. Program u sebi objedinjuje mjere za samozapošljavanje u iznosu od 20.000 kn, osnivanje Poduzetničkog centra kao ureda za poduzetnike u sklopu Općine, sufinanciranje polaganja majstorskih I stručnih ispita, oslobođenja komunalne naknade za postojeće gospodarstvenike u iznosu do 50% shodno broju zaposlenih osoba s područja Općine Matulji, potporu za marketinške aktivnosti, sufinanciranje sudjelovanja na nacionalnim i svjetskim sajmovima te kod organizacije istih, digitalizaciju poslovanja, potpore za zapošljavanje osoba s područja Općine,bolju suradnju sa poduzetnicima…

Tom prigodom Letina  je istaknula ”kako je uz mjere koje Općina koja prednjači po broju poduzetnika mora imati u programu, uz bolju suradnju sa poduzetnicima, prioritet je i  razvoj i jačanje radnih zona. Miklavija koja je temeljni gospodarski projekt Općine mora postati projekt Strateške važnosti  RH i naglašavam da je nužan suport  Vlade Republike Hrvatske i svih institucija da se radna zona osposobi i stavi na tržište. Novim investicijama naše gospodarstvo, a time i svi ostali sektori imaju budućnost.

Iz tog razloga je s nama danas ovdje i ministar Oleg Butković koji je za ovaj kraj napravio brojne projekte i koji je u ime Vlade RH podržava i nas kao kandidate, naš program i projekt Miklaviju i razvoj našeg kraja.. Usput kad je ministar s nama, iskoristili smo prigodu za rješavanje dugogodišnjih problema koji muče nas stanovnike Općine Matulji, a to je postavljanje rampi i svijetleće signalizacije na pružnim prijelazima Rukavac- Mihelići  i Put Luskino.

Ministar Butković naglasio je da ovdje da da punu podrsku Ivi i njezinom timu.

MarketingMariner keramika

“ Vlada je uz njih i pratit će ih u svim projektima. Danas je potpisan ugovor za D403 i Luku. Uskoro započinje gradnja čvora Trinajstići vrijednog 40 mil. kn

Ova Vlada ulaže ogromna sredstva u Primorsko- goransku županiju a Matulji su općina koja ima ogroman potencijal.  Radn zona Miklavija imat će punu financijsku podrsku ove vlade za rjesavanje infrastrukture.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top