MarketingMNK Gorovo
Na kafe

Milka napravila svoj namaz s lješnjacima

milka-krem-1

Milka izbacuje svoju verziju popularnog namaza s lješnjacima

Namaz koji sadržava originalnu mliječnu čokoladu Milka Alpine tek stiže na police njemačkih trgovačkih lanaca Rewe i Edek, a od svibnja Milka kreće i s TV kampanjom za promociju ovog namaza, koji mnogi na društvenim mrežama već zovu opasnom konkurencijom omiljenoj Nutelli.

Nutella već desetljećima dominira tržištem kad je o čokoladnim namazima riječ te joj se zasad nitko nije uspio ni približiti po popularnosti. Hoće li to namazu Milka Haselnusscreme poći za rukom, tek će se vidjeti.

Za razliku od Nutelle, Milka u namazu koristi suncokretovo ulje (ne palmino), a udio lješnjaka u namazu je manji – kod Milke je 5%, dok Nutella ima 13% udjela lješnjaka. Kao i kod Nutelle, Milka namaz bit će dostupan u dvije veličine. Staklenka od 350 grama trebala bi koštati nešto manje od dva eura, a 600 grama oko četiri eura, piše njemački W&V.

MarketingMNK Gorovo

Inače, namaz sličan ovome koji Milka upravo plasira na njemačko tržište od prošle godine postoji na francuskom i austrijskom tržištu, ali pod nazivom Patamilka, piše Index.

Via Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top