MarketingMariner keramika
Opatija

Miljenko Ujčić odlazi u zasluženu mirovinu!

Miljenko Ujčić

Dugogodišnji djelatnik Grada Opatije Miljenko Ujčić 1. lipnja 2022. godine odlazi u zasluženu mirovinu, nakon što je proveo trideset i jednu godinu u gradskoj upravi.

Tim mu je povodom gradonačelnik Fernando Kirigin zahvalio na svemu učinjenom za Grad Opatiju naglasivši kako će nam njegovo bogato radno iskustvo jako nedostajati.

Radni vijek Miljenko Ujčić započeo je 1982. godine u Grand hotelu Adriatic, zatim je radio u Gradskoj organizaciji sindikata Opatija te Brodokomerc Hotelima do 1991. godine kada dolazi na mjesto sekretara sekretarijata za poslove uprave u bivšoj Općini Opatija.

Od formiranja novih jedinica lokalne samouprave 1994. godine nastavlja raditi u Gradu Opatiji, gdje je u dva navrata, kroz ukupno 21 godinu bio pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša.

Od sredine 2017. godine do umirovljenja radio je kao savjetnik za komunalno-pravne poslove. Gospodin UJčić je sudjelovao u pripremi i realizaciji gotovo svih kapitalnih gradskih investicija i projekata. Osim poslova u Gradu, bio je član radne skupine za izradu Nacrta Zakona o komunalnom gospodarstvu.

U slobodno vrijeme, već godinama istražuje povijest svog Velog Brguda i šireg zavičaja te kroz predavanja, prezentacije i stručne članke zavičajnu baštinu približava široj publici.

MarketingMariner keramika

Jedan je od osnivača i tajnik Rodoslovnog centra Kastavštine i Liburnije.

Miljenka u mirovinu ispraćamo u uvjerenju da će njegov daljnji rad na povijesnim istraživanjima u Rodoslovnom centru biti jednako uspješan i plodan kao i u Gradu Opatiji.

 

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top