MarketingMNK Gorovo
Zabava

MIK u Rijeci 5. rujna uz izravan prijenos u programu HRT-a

MIK

U svojoj 56. godini života MIK se, kao i cijeli svijet, suočio s pandemijom koronavirusa koja je utjecala, kako na svakodnevni život ljudi tako i na održavanje manifestacija. Tradicionalno održavanje festivala sredinom ili krajem lipnja ove će godine zamijeniti rujan te će se održati jedna festivalska večer i to u Rijeci 5. rujna.

Kao Europska prijestolnica kulture i matična luka MIK-a, Rijeka će biti domaćin festivalske večeri koja će se održati na Trgu Riječke rezolucije, a svakako je novost što će festivalsku večer izravno prenositi HRT2 pa će tako, osim gledatelja na trgu, MIK vidjeti svi oni koji neće biti u mogućnosti nazočiti festivalskoj večeri u Rijeci.

S obzirom na upute HZJZ, na trgu će biti ograničen broj gledatelja, a obavijest o ulaznicama biti će objavljena uskoro, kao i konačan popis skladbi i izvođača koji će zapjevati na “Festivalu Melodije Istre i Kvarnera 2020.”.

Marketing

Festival će i u svojoj 56. godini postojanja pokazati da tradiciju i ljubav prema svojoj besedi ništa ne može zaustaviti te da ćemo se svi prilagoditi situaciji za koju se nadamo da će uskoro biti samo nešto čega ćemo se sjećati.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top