MarketingMNK Gorovo
Opatija

Micanje vaterpolo tribina u Voloskom se obustavlja

VOLOSKO

Prijedlog Mjesnog odbora za uklanjanjem tribine

20. januara 2020. Grad Opatija zaprimio je zahtjev Mjesnog odbora Volosko za uklanjanjem tribine koja je služila gledateljima za praćenje vaterpolo utakmica. U zahtjevu se, između ostalog, navodi prijedlog Mjesnog odbora Volosko za uklanjanjem gledališne tribine koja se nalazi na prostoru platoa do Ulice Frana Supila u Voloskom, budući da se ista koristi mali broj dana godišnje (5 – 7 dana) prilikom odigravanja vaterpolo utakmica, kako bi se na predmetnom platou oslobodio dodatni prostor za korištenje.

Cijeneći svrhu Mjesnog odbora i okolnost da isti demokratski predstavlja većinu građana teritorija mjesnog odbora, Grad Opatija je namjeravao udovoljiti zahtjevu Mjesnog odbora, očekujući i da je Mjesni odbor svoj zahtjev i prijedlog iskomunicirao prema subjektima na koje se takva odluka i odnosi. Opreza radi, Vaterpolo klub Opatija 1981 dopisom Grada Opatije obaviješten je o stavu i prijedlogu Mjesnog odbora Volosko, zbog kojeg je donesen zaključak o izmicanju gledališnih tribina u narednom razdoblju.

Marketing

Budući da je iz povrata Vaterpolo kluba razvidno kako Mjesni odbor Volosko nije svoj zahtjev i prijedlog pravodobno i javno iskomunicirao, obustavit će se radnje izmicanja gledališnih tribina do održavanja zajedničkog sastanka na kojem će, osim predstavnika Grada Opatije prisustvovati i predstavnici Mjesnog odbora Volosko te Vaterpolo kluba kako bi se donijeli zajednički zaključci.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top