Opatija

Mića marunada Dobreć punudila pregršt zabave za djecu i odrasle

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, MO Dobreć, Mića Marunada oct

Manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe” okupila je jučer mnogobrojne posjetitelje svih generacija koji su uživali u slatkim delicijama od maruna te zabavnom i rekreativnom programu.

U organizaciji Društva „Naša Djeca“ održan je bogat program za mališane uz kreativne radionice, priče o djedici Marunku, ples i slaganje puzzli. Želimir Depoli ispričao je svoju priču o pčelama i marunu, a popularna predstava „Ježeva kućica“ u izvedbi zagrebačkog kazališta Tvornica lutaka prikazana je u autohtonom ambijentu šume maruna.

KŠR Gorovo je organizirao rekreaciju za najmlađe na terenu Sportsko-rekreacijskog centra Dobreć te šetnju šumama maruna.
Miću marunadu u Dobreću posjetili su i gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić.
Organizatori manifestacije su bili Mjesni odbor Dobreć i Nedo Pinezić iz tvrtke Quanarius s ciljem da se dobri običaji očuvaju, ali istovremeno da popularna manifestacija u središte stavi marun i njegovu zaštitu te da se i buduće marunade na Dobreću organiziraju po sličnom scenariju.Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, MO Dobreć, Mića Marunada oct  8  7  2  4  3

55555

Zadnje novosti

To Top