MarketingMariner keramika
Vijesti

McDonald’s McDrive više ne radi nakon ponoći

D00D421C-92BC-439F-8247-C41B13048E9C

Svi oni koji su tijekom noći posjećivali McDrive ili naručivali uz pomoć aplikacije McDelivery, od sada to više neće moći. Naime, McDonald’s je na Facebooku izvijestio kako svi njihovi restorani diljem zemlje, uključujući i McDrive i McDelivery, koji su radili iza ponoći skraćuju svoje radno vrijeme, javlja Telegram.

Novo radno vrijeme uveli su, poručuju, u skladu s odlukom Stožera civilne zaštite, a ona je sada zahvatila i primjerice restoran u kojem se kupuje tako da se uopće ne izlazi iz automobila.

Podsjetimo, Nacionalni stožer civilne zaštite u utorak je uveo nove mjere prema kojima ograničavaju rad ugostiteljskih objekata od 6 do 24 sata. Iz Stožera su naveli kako je odluka privremena i da se primjenjuje od 14. listopada. Odnosi se na sve vrste ugostiteljskih objekata, kao i na pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), osim za usluge smještaja.

MarketingMariner keramika

Također navode kako se na prijedlog županijskog stožera civilne zaštite radno vrijeme ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga može, za područje pojedine jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, dodatno ograničiti.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top