MarketingMariner keramika
Opatija

Maturanti darovali krv i dobili čokoladno srce

čokoladno srce
foto: facebook.com/Ugostiteljska-škola-Opatija

Maturanti darovali krv

Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Opatija i Udruge za razvoj kulture mladih „Kulturni front“, ovog su ponedjeljka, 11. veljače, u prostorima Crvenog križa organizirali radionicu izrade čokoladnih poklona i drugih slastica.

Tvrtki Higis d.o.o. donirala je čokoladnu kuverturu, čokoladni preljev od koje su se izrađivali slatki čokoladni poklone i slastice. Radmila Rakac i Predrag Miladinoviću svoje su znanje u radu s čokoladom pokazali na radionici te pomagali djeci u izradi čokoladnih poklona.

Pokloni izrađeni na radionici poklonjeni su maturantima opatijskih srednjih škola.  Naime, maturanti koji su prvi puta sudjelovali u doniranju krvi 13.veljače u prostorijama Gimnazije Eugena Kumičića u  Opatiji na poklon su dobili čokoladno srce od organizatora.  

Marketing

U radionici je sudjelovalo preko 20 mladih volontera, uključujući članove organizatora, ali i Savjeta mladih Grada Opatije, Kluba 25 iz Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, te učenici Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”. Radionica je vođena idejom „od mladih, mladima“, a cilj joj je potaknuti mlade iz Opatije na humanitarno i volontersko djelovanje za dobrobit svoje lokalne zajednice i čovječanstva.

Organizatori ove radionice jako su zadovoljni odazivom i pozitivnim djelovanjem na mlade te razmišljaju o skoroj organizaciji novih radionica za mlade.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top